Fogadjunk?!

Tisztelt célközönség. A blog észrevételeket, tippeket ad azoknak a felhasználóknak, akik szeretik a focit és még fogadni is szoktak néha. Tippek melyeket megadok nem feltétlen jönnek be. Sajnos annyira még én sem vagyok nagy spíler, hogy ebből éljek. De talán egy nap. Addig is leírom észrevételeimet a meccsekkel kapcsolatban.

Naptár

október 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Tegnapi és a mai nap elemzése

2011.02.04. 10:29 gyakos987

 A tegnapi nap felemás volt ugyan. Mivel nyert az Inter de ikszelt Crawley. Bízva remélem, hogy tegnap senki nem tette meg a Crawley-t. Most már sokkal hatékonyabb leszek ígérem. Az Inter egy ideig úgy tűnt nem tud mit kezdeni a Barival, de egy huszáros angol módi segítségével az utolsó 20 percben dűlőre tették a meccs kimenetelét. 

Sajnos az angol meccset nem igazán értettem, hogy lett döntetlen. Sajna ilyen a foci. Buktam én is rajta.

Mai nap eseményei: 3+1

Viszont a mai napon 3 meccset valamint egy bónuszt is tudok ajánlani ami elég figyelemreméltó. Egy kombi fogadással meg egyenesen jó a szorzója.

Német bajnoki:

Első meccs melyet megemlítenék a Borussia Dortmund - Schalke 04 találkozó. Az előzetes adatok alapján nem várható nagy meglepetés. A Dortmund igen szépen zsebeli be a 3 pontokat odahaza és idegenben is. Már csak azért is biztosabb a Borussia nyert meccse. Mivel a rúgott gól átlagában odahaza 2.11-en míg a Schalke 0.89-en áll. Ha nem is sima meccs de egy egygólos különbség a Dortmund javára fog dönteni.

Holland bajnoki:

Itt viszonylag egy elég unalmas és egyoldalú mérkőzést rendeznek az Ajax otthonába látogat a De Graafschap. Ha már csak a legutóbbi találkozóból indulunk ki sok jót nem ígérhetek a vendégcsapatnak. Tavaly augusztus végén találkozott a két csapat akkor az Ajax idegenben 5-0-ra győzött. Így én szerintem egy 3-0 most is esedékes annak ellenére, hogy nincs Suarez.

Portugál bajnokság:

Itt a Sporting Lisabon csap össze a Navallal. A Naval az utolsó a Sporting a harmadik. 2-0 lesz az eredményjelző táblán szerintem.

+1 Angol Championship:

Ezt a meccset tényleg az rakja meg aki kockáztatni szeretne. A Reading játszik a Queens Park Rangerssel. Érdemes fogadni a hazai győzelemre. Elég nagy a sansza, hogy a QPR nem igazán fog hajtani a pontért. A Readingnek meg kéne a rájátszás miatt.

Utolsó szó jogán:

Aki csak az első 3 mérkőzést akarná megtenni annak az 2.37-es szorzóra számíthat kombiba. Aki viszont hozzárakja a Readinget is akkor 5.45-es szorzóra tesz szert.

 

Jó fogadást kívánok minden kedves látogatómnak.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://betsoccer.blog.hu/api/trackback/id/tr422637722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása