Fogadjunk?!

Tisztelt célközönség. A blog észrevételeket, tippeket ad azoknak a felhasználóknak, akik szeretik a focit és még fogadni is szoktak néha. Tippek melyeket megadok nem feltétlen jönnek be. Sajnos annyira még én sem vagyok nagy spíler, hogy ebből éljek. De talán egy nap. Addig is leírom észrevételeimet a meccsekkel kapcsolatban.

Naptár

október 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

2012.03.20. Kupameccsek bajnokik mára

2012.03.20. 10:09 gyakos987

 Sziasztok.

 

A mai nap elég változatos ahhoz képest, hogy még csak kedd van. Rögtön van 2 Angol bajnoki, 2 spanyol bajnoki, 1 olasz kupa és egy német kupameccs. ezekből inkább a reálisakat elemzem csak.

Blackburn – Sunderland

Kiélezett meccsre van kilátás mely elég változatos is lehet. A Sunderland formája az utóbbi hónapokban ingadozó. Sok a sérült van két eltiltott. Igazság szerint, ha a formákat nézzük az elmúlt 5 meccs alapján azonos képet fest a két csapat. Ha a Sunderland otthon játszana, akkor valószínűleg ő jönne ki győztesen a párviadalból. Azonban a Blackburn otthon igen motivált lehet most mivel a kieső helyen portyáznak. Egy győzelemmel azonban ez elkerülhető lenne.

Amire érdemes:

Nyer a Blackburn   ( Betclic - 2,40)

Tipp eredmény: 1-0

Osasuna – Getafe

Na, itt egy izgalmas meccsre van kilátás. Ugyan a Getafe a legutóbbi 2 meccsét megnyerte. Azonban ne feledkezzünk meg arról, hogy az Osasuna ebben az évben szinte megtáltosodott. Tavaly még a kiesés ellen küzdöttek. Addig idén (jelenleg a 7. helyen) kiemelkedően jó formában fociznak. Ne tévesszen meg senkit. Ráadásul otthon igen jó a mérlegük. Az otthoni meccseket elnézve a 4. helyen állnak!

Amire érdemes:

Nyer az Osasuna (Betclic – 2,05)

Tipp eredmény: 2-1

Greuther Furth – Borussia Dortmund

Ne tévesszen meg senkit hogy a Greuther Furth a német másodosztályban játszik. Ugyanis a Bundesliga 2-őt vezeti és nem is akármilyen gólkülömbséggel. (+39) Igaz csak egy ponttal előzi meg az Eintracht Frankfurtot, mégis kiemelkedő teljesítmény egy másodosztályú csapattól. Azonban az sem elhanyagolható tényező, hogy az ellenfél a tavalyi Bundesliga győztes Dortmund. Azt mondom, sokáig ki fogja húzni a kis csapat. De végül a Dortmund fog továbbmenni.

Amire érdemes:

Nyer a Dortmund (Betclic- 1,58)

Tipp eredmény: 0-1

Juventus – AC Milan

Hiába győzött az első meccsen a Juventus érződik, hogy kezdenek elfáradni. Ugyan a hétvégén egy 5-össel lemosták a Fiorentinát idegenben, de ez nem annyira meggyőző, ha azt nézzük, hogy azt megelőzően 4 meccsét viszont x-re hozta. A Milán pedig ezzel a botlással az élre tudott ugrani a Serie A-ban. Mindkét csapat nagyon fogja gyűrni a másikat. Viszont a Milánnak jobban kell majd a győzelem, hiszen az első meccsen 2-1-es Juventus siker született. Érdekes lesz.

Amire érdemes:

Nyer a Milan (Betclic-2,85)

Tipp eredmény: 0-1

Remélem, hasznotokra válnak majd a tippek.

Viszlát, legközelebb!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://betsoccer.blog.hu/api/trackback/id/tr344327747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása