Fogadjunk?!

Tisztelt célközönség. A blog észrevételeket, tippeket ad azoknak a felhasználóknak, akik szeretik a focit és még fogadni is szoktak néha. Tippek melyeket megadok nem feltétlen jönnek be. Sajnos annyira még én sem vagyok nagy spíler, hogy ebből éljek. De talán egy nap. Addig is leírom észrevételeimet a meccsekkel kapcsolatban.

Naptár

október 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Tegnapi nap

2011.02.03. 09:11 gyakos987

 Tegnap több furcsaság is történt a bajnokságokban.

Az angol bajnokságban volt több olyan találkozó amin mondjuk a papírforma lehetett volna. Részben minden csapat hozta a kötelezőt. Az egyik meglepetés a Manchester City volt amely csak 2-2-es döntetlent tudott elérni a Birmingham otthonában. A Tottenham a Blackburnt verte a West Ham a Blackpoolt (amire nem számítottam) valamint nyert a Fulham ami így kezdi elkerülni a kiesést. Nyert még továbbá az a Liverpool akitől a napokban horribilis összegért távozott Fernando Torres. Így is tudták hozni a kötelezőt Meireles és az új igazolás Suarez góljával. A Bolton egy sima 1-0-val robogott tovább a Wolves ellen.

Az olasz bajnokság megint csak sok érdekességet tartogatott. 

Itt komolyan úgy érzem nem éri meg felrakni akár egy meccsre is, ugyanis ezek olyan totógyilkosok, hogy az nem igaz. Az még oké, hogy az erősödő Palermo megveri a gyengélkedő Juventust. Mert azért azt lehetett tudni. De hogy a Roma 1-1-et játszik a Bresciaval odahaza valamint a Sampdoria és a Napoli kikap az már elég hajmeresztő. Kezdek gyanítani egy kis bundát ebben az ügyben. 

Valamint rendeztek még két Spanyol király kupa találkozót és egy Portugál kupa találkozót.

A Spanyol kupában számítani lehetett a Barcelona ZS csapatának hengerlésére is. Sima 3-0-ával jutottak tovább. A Real Madrid Sevilla találkozó azt hittem sokkal neccesebb lesz de egy sima hazai 2-0-val elintézték a sevillaiakat. Ez azt eredményezte, hogy 21 év után újra Barca Real kupadöntő. Izgalmasan várjuk.

A Portugál kupa nagy meglepetésre a Porto hazai vereségével zajlott. Mit ne mondjak volt meglepetés tegnap is...

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://betsoccer.blog.hu/api/trackback/id/tr332635140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása